Uzman
1 +
Görüşme
5000 +
Memnuniyet
98 %
11
11
11
Yıllık Deneyim
Hakkımızda

Kamer Aile Danışmanlığı Merkezi

Kamer Aile Danışmanlığı Merkezi, bireyler ve aileler için kişiselleştirilmiş destek sunar. Uzmanlar, iletişim sorunlarından duygusal zorluklara kadar geniş bir hizmet yelpazesiyle yardımcı olur. Danışan gizliliği ve güvenliğine öncelik verir.
+3
Uzman Ekip

HİZMETLERİMİZ

Aile ve Çift Terapisi

Bireysel Terapi

Çocuk ve Ergen Terapisi

Yetişkin Terapisi

Cinsel Terapi

Evlilik Öncesi Danışmalık

İletişim formu

Randevu Talep Et

*Saat 19.00’ dan sonraki online randevu talepleriniz için tarafınıza saat 09.00’ dan sonra geri dönüş yapılacaktır.

    Sizden gelenler

    Danışanlarımız Ne Diyor?

    Danışanlarımızın ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak destek oluyoruz.
    Blog

    Blog Yazıları

    Sıkça Sorulan Sorular

    Merak Edilenler

    Bireysel terapi, danışanın bireysel ihtiyaçlarına odaklanan özel bir destek sürecidir. Danışanla terapist arasında gizlilik esasına dayalı bir ilişki kurularak, danışanın duygusal zorlukları, düşünceleri ve davranışları ele alınır.

    Çocuk ve ergen terapisi, çocukların veya ergenlerin duygusal, sosyal veya davranışsal sorunlarıyla başa çıkmalarına yardımcı olmak için önerilir. Okul sorunları, aile ilişkileri veya duygusal zorluklar gibi konuları ele alır.

     

    Yetişkin terapisi, bireylerin kişisel gelişimini desteklemek ve çeşitli yaşam zorluklarıyla başa çıkmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Stres, kaygı, ilişki sorunları veya travma gibi konular ele alınır.

     

     

    Aile ve çift terapisi, ilişki problemleri yaşayan bireylerin birlikte terapiye katılarak, iletişim becerilerini geliştirmesine, çatışmaları çözmesine ve ilişkilerini güçlendirmesine yardımcı olur.

    Cinsel terapi, cinsel işlev bozuklukları, cinsel kimlik ve yönelim sorunları, ilişki içi cinsel sorunlar gibi konularda bireylere ve çiftlere destek sağlar. Özel bir uzmanlık gerektiren bu terapi, cinsel sağlık ve memnuniyeti artırmayı hedefler.

    Seanslar genellikle ortalama 50 ila 60 dakika arasında sürer. Ancak, danışmanlık merkezindeki seans süreleri danışanın ihtiyaçlarına ve terapistin önerisine göre değişebilir.